Værksted

Værksted

Vi er stolte af at byde dig velkommen til dit lokale værksted, hvor vi er autoriseret Suzuki værksted samt har et historisk kendskab til Mazda, Opel & Ford.
Vores værksted er både til private og erhvervskunder, og vi er autoriseret til at udføre service og reparationsarbejde på alle Suzuki modeller.

Vores specialuddannede mekanikere står klar til at hjælpe dig, når behovet for et værkstedsbesøg opstår. Vi kan tilbyde hente/bringe løsninger på jobbet, i hjemmet eller ved banen. Vi tager os af det periodiske syn i den nærliggende Synshal.
Vi gør samtidigt alt inden for dæk og fælge! Nye sommer eller vinterdæk, samt inlogering på vores dækhotel !

Vision

Virksomhedens og medarbejdernes fælles vision er altid at tilbyde vores kunder en god og personlig rådgivning ud fra kundens og bilens behov.

Vores medarbejdere søger altid den bedste og billigste løsning for kunden, fordi det er vores overbevisning, at vi på den måde får flere nye loyale kunder, samt bibeholder vores gode faste kunder.

Vi skal ikke være den største spiller på markedet, men vi skal uden sammenligning være den spiller med den mest imødekommende, kvalitetsbevidste og effektive kundeservice.

Forsikringsskader

Hos Franks Auto tager vi hånd om din forsikringsskade fra start til slut på eget pladeværksted. Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber, og tilbyder dig som kunde lejebil på meget attraktive vilkår i reparationsperioden. Ingen opgave er for stor, ingen er for lille.

Kontakt værkstedet på tlf. 55 37 02 25 line.petersen@franksauto.dk

Send værkstedsforespørgsel

Vi vender tilbage for at fuldføre din booking

Ønsker du en lånebil?