Om Franks Auto

Profil

Begyndelsen på Franks Auto var den 1 dec. 1958 Hvor kølemontør Frank Jensen og hustru Esther Jensen slog dørene op på københavnsvej 5, med salg og service af køleskabe og Automobiler.

Allerede kort tid efter starten blev det de første fabriksnye biler solgt af mærkerne Lloyd, og Neckar og gadebilledet i Vordingborg og omegns byerne blev snart præget af et ikke ubetydeligt antal Lloyd og Neckar biler fra Franks Auto.

I midten af tresserne blev forhandlingen af Fiat optaget til erstatning af Neckar (som var en licens bygget Fiat) og salget steg til nye højder og op gennem årene blev butikken om og tilbygget flere gange, inden den store udstilling på hele 1000 kvm. blev bygget ude i udkanten af byen på Krondrevet 2, en adresse der siden har dannet ramme for en samling af virksomheden, med et stort og velindrettet anlæg for salg og service.

I slutningen af firserne blev Fiat bilerne i udstillingen erstattet af Ford biler som var et godt og bredt program. I 1996 afgår Frank Jensen ved døden og Esther overdrager videreførelsen af deres livsværk til Torben Frank som er deres eneste søn.

Torben Frank udskifter i 1997 Ford bilerne med de Japanske Suzuki og Mazda, som gennem de senere år har vundet stor udbredelse i området, ikke mindst Suzuki som hele tiden tilpasser modelprogrammet til tidens behov.

Da Opel i 2002 valgte at forlade byen optog vi autoriseret service af disse biler frem til udgangen af 2008, hvorved vi så tilegnede os stor viden om GM bilerne.

I løbet af de mere end 50 aktive år er der selvfølgeligt uddannet mange lærlinge og været ansat rigtig mange mennesker i virksomheden, alligevel er det lykkedes at fastholde en række nøglemedarbejdere hvoraf nogle har været med i mere end 25 år, og flere i mere end 10 år. Den kontinuitet gør at du som kunde ofte møder kendte ansigter når du kommer hos os.

Velkommen

Torben Frank
Indehaver

Medarbejdere

Torben Frank

Salg / indehaver

Michael Ohlsen

Reservedele/ekspedition

Lars Seigen

Eftermarkeds ansvarlig

Dit afsnit går her

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.